German Marshall Fund of the United States (GMF) caută doi studenți masteranzi sau în an terminal de facultate în domeniul Științelor Politice, Relațiilor Internaționale sau alt domeniu conex pentru un program de internship ce se va desfășura la sediul Black Sea Trust din București.

German Marshal Fund of the United States este o instituție non-partizană, dedicată promovării unei mai mari cooperări între Statele Unite și Europa, care se ocupă cu conceperea de politici publice și planuri de finanțare prin sprijinirea persoanelor și instituțiilor pe probleme transatlantice și prin examinarea modurilor în care cooperarea transatlantică poate contribui o varietate de politici la nivel global.

Internshipul va începe la data de 20 octombrie 2014 și va cuprinde atât activități de cercetare, cât și de organizare de evenimente (workshopuri, conferințe) relevante pentru regiunea extinsă a Mării Negre.

Pentru a fi eligibili, candidații ar trebui să dețină excelente abilități de comunicare, spirit de echipă și să vorbească fluent limbile engleză și română. De asemenea, cunoscătorii de limba rusă sunt încurajați să aplice.

Internshipul este neplătit.

Aplicațiile (CV + cover letter în limba engleză) se trimit doamnei Florina Mondiru pe adresa de e-mail fmondiru@gmfus.org până pe data de 12 octombrie 2014.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont