Huawei, unul dintre principalii furnizori globali de soluţii îndomeniul IT&C, continuă sprijinul acordat studenţilor români prin programe educaţionale, realizate în parteneriat cu Guvernul României.Huawei va trimite la specializare în China şi anul acesta, începând cu data de 26 august, zece studenţi de la universităţi tehnice din Bucureşti, Iaşi, Craiova şi Cluj-Napoca, în cadrul programului “Telecom Seeds for the Future 2016”.

Vlad Doicaru, Director Enterprise Huawei România: “Huawei continuă programul Telecom Seeds for the Future, ca urmare aangajamentului pe termen lung pe care l-a făcut pentru sprijinirea studenţilor români. Scopul companiei este acela de a pune la dispoziţia lor cele mai recente soluţii de tehnologie. Totodată, dorim să le oferim studenţilor care mergîn China o experienţă multiculturală. Această experienţă va cuprinde şi posibilitatea de a testa un mediu de lucru real, în mijlocul unei echipe internaţionale, departe de casă.”

Pe durata programului, studenţii români beneficiază decursuri de limbă şi cultură chineză, alături de cursurile de formare profesională. Studenţii vor vizita sediul central Huawei Technologies din Shenzen şi vor avea acces la cele mai noi tehnologii. De asemenea, vor avea ocazia de a vizita şi câteva oraşe din China, beneficiind de o experienţă multiculturală.
Proiectul este susţinut atât de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, cât şi de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale şi reprezintă o oportunitate pentru studenţii români de a înţelege tendinţele actuale din domeniul IT&C.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont