Pe perioada studiilor, beneficiază de decontarea transportului intern și/sau extern, studenții la forma de învățământ „fără taxă” , titulari de carduri la I.N.G. , B.R.D. sau BANCA TRANSILVANIA, pe baza tichetelor R.A.T.C. și/sau facturii fiscale (însoțite de chitanțe, anexate formularului de mai jos.)

Acest formular, completat lizibil, semnat și ștampilat la secretariatul facultății va fi depus între 1 și 5 a fiecarei luni, la Biroul Social din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, situat în Bdul. Mamaia nr.124, Cămin C1, parter, Biroul Burse.

Decontarea va fi în proporție de 50 % din prețul transportului, iar pentru traseele externe se va face pentru studenții care parcurg o distanță mai mică de 50 km (inclusiv celor din Mangalia și Medgidia).

Tags:
1 Comentariu
  1. Ana 2 ani în urmă

    La ce ora deschide si inchide la biroul de burse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont