Coca-Cola HBC România lansează cea de-a doua ediție a Programului de Management Trainee „Destination: Management”. Cu un număr dublu de poziții față de ediția anterioară și o Școală de Business ca parte a  procesului de selecție, programul își propune să recruteze 11 tineri absolvenți cu potențial care să devină viitoarea generație de manageri ai Coca-Cola HBC.

 „Destination: Management” este un program de dezvoltare profesională accelerată care se adresează tinerilor talentați, studenți în ultimul an sau proaspat absolvenți. Astfel, la finalul perioadei de pregătire de 2 ani, cei 11 Trainee vor deține abilitățile necesare pentru a ocupa o funcție de management în cadrul companiei.

Cele 11 poziții vor fi disponibile în 5 departamente ale companiei – Vânzări, Financiar, Marketing, Logistică și Producție – și în 3 orașe în care Coca-Cola HBC deține operațiuni – București, Timișoara și Dorna:

 • Sales Management Trainee – o poziție (București);
 • Key Accounts Management Trainee – două poziții (București);
 • Financial Management Trainee – două poziții (București);
 • Marketing Management Trainee – două poziții (București)
 • Logistics Management Trainee – o poziție (București);
 • Production Management Trainee – o poziție (Timișoara);
 • Planning Management Trainee – o poziție (București);
 • Quality Assurance Management Trainee – o poziție (Dorna).

 Aplicarea se realizează în perioada 21 martie – 1 iunie pe site-ul de carieră al companiei www.cchbcjobs.ro, urmând ca programul să debuteze în toamna acestui an.

 „La Coca-Cola HBC, echipa este cel mai valoros „ingredient” al performanței noastre. Pornind de la succesul primei ediții de Management Trainee, am decis să continuam căutarea de tineri talentați și să le oferim oportunitatea de a deveni managerii de top de mâine. Iar Școala de Business Coca-Cola HBC va fi nu doar cadrul perfect în care să le descoperim potențialul, ci și elementul care va transforma programul de Management Trainee într-o experiență unică pentru candidați”, a declarat Corina Licea, Country HR Manager România și Moldova, Coca-Cola HBC.

Anul acesta, pentru prima dată, programul va include și „Școala de Business Coca-Cola HBC”, care va reprezenta o etapă importantă a procesului de selecție a candidaților. Timp de o săptămână, 30 de finaliști vor lua parte la un program intens de cunoaștere a companiei și vor interacționa cu managerii Coca-Cola HBC în cadrul prezentărilor și exercițiilor practice de business.

Odată recrutați, cei 11 Trainee vor parcurge 3 etape în cadrul programului „Destination: Management”:

 • First Level – cunoașterea companiei și a activităților caracteristice departamentului ales;
 • Second Level – gestionarea proiectelor proprii și interacțiunea cu celelalte departamente ale companiei pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;
 • Third Level – gestionarea unei echipe.

Fiecare etapă a programului este gândită astfel încât să le ofere Trainee-ilor o experiență de business variată, care să îi pregatească pentru gestionarea cu succes a viitorului rol în organizație. Pe parcursul perioadei de pregătire, fiecare din cei 11 Trainee va lucra sub îndrumarea unui mentor, care îi va ghida în evoluția lor profesională și personală.

Mai multe detalii despre program și condițiile de aplicare pot fi găsite online pe site-ul www.cchbcjobs.ro în secțiunea Management Trainee și pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite. Poveștile primei generații de Trainee pot fi citite pe blogul dedicat: www.blog.cchbcjobs.ro.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont