Eşti student..ai nevoie de practicã în cadrul unei firme de publicitate? Departamentele de marketing şi vânzãri te aşteaptã sã înveþi ceva de la unul din cele mai cunoscute branduri româneşti!

Trimite pe adresa nicoleta.gradinaru@paginiaurii.ro un CV şi o scrisoare de intenţie în care sã-ţi motivezi dorinţa de practicã din cadrul companiei noastre şi te poţi afla printre cei 20 de studenţi care vor avea ocazia sã participe real la activitatea companiei Pagini Aurii!

Primeşti adeverinţã şi dacã îţi place aici şi nouã ne place de tine poate ne devii coleg!


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont