Comisia Europeană va iniţia, în perioada 26-30 martie 2012, o campanie de sensibilizare – „Săptămâna e-Skills” (săptămâna competenţelor digitale). Scopul campaniei este de a ajuta tinerii din Europa să aibă acces la cele mai bune locuri de muncă din domeniul tehnologiei digitale.

Saptamana e-Skills - saptamana competentelor digitale

În cadrul acestei campanii va fi lansat şi concursul „Project Passion”, la care sunt invitaţi să participe studenţii şi absolvenţii facultăţilor europene de comunicare, jurnalism şi audiovizual.

Câştigătorii fiecărei categorii vor primi un premiu de 1.000 de euro şi vor efectua un stagiu plătit la TBWA (agenţie internaţională de publicitate), Euronews sau o companie din domeniul tehnologiei digitale.

Pentru a lua parte la acest proiect tinerii din Europa sunt invitaţi să dezvolte o activitate de comunicare pe tema „Cum să-ţi găseşti un loc de muncă pe baza cunoştinţelor tale în domeniul on-line”, pe care să o înregistreze, până în data de 4 martie 2012, pe pagina de internet oficială: http://eskills-week.ec.europa.eu/projectpassion

Toţi cei ajunşi în finală vor primi un premiu de 500 de euro.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont