Perioada de practica se incheie printr-un colocviu sustinut in perioada 25-31 maiIn timpul stagiului va fi intocmit caietul de practica si in urma analizarii caietului de practica si a sustinerii colocviului, comisia de examinare va acorda note de la 10 la 1, nota minima de promovare fiind 5.

Caietul de practica trebuie sa cuprinda:

1. Obiectivele de practica, fixate de comun acord cu profesorul indrumator
2. Prezentarea generala a institutiei la care se desfasoara stagiul de practica (adresa, sediul, specificul institutiei, organigrama institutiei, s.a.)
3.

* Activitatile la care studentul a participat (prezentare detaliata pe fiecare zi de practica, 1-2 pagini pentru fiecare zi) sau
* Lucrarea (proiectul) elaborata in conformitate cu programa de practica si recomandarile profesorului indrumator.
4. Adeverinta semnata si stampilata de la institutia la care a fost efectuata practica, in care sa fie consemnate:

* Numarul orelor de practica (studentul trebuie sa desfasoare un numar de 90 de ore de practica, iar durata unei zile de practica este de maxim 6 ore)
* Perioada desfasurarii stagiului de practica
* Calificativul acordat


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont