Continental Automotive îţi oferă posibilitatea să lucrezi în domeniul automotive pe timpul vacanţei de vară. În afară de cunoştinţe practice şi îndemânare, stagiul de practică îţi va furniza şi informaţii utile despre mediul de lucru pentru care te pregăteşti. Un mentor îţi va sta la dispoziţie pentru întrebări sau nelămuriri şi se va asigura că dispui în permanenţă de sprijinul necesar.

Propunem în fiecare an în jur de 100 de locuri de practică de vară destinate studenţilor de la facultăţile de Automatică şi Calculatoare, Electronică şi Telecomunicaţii, Electrotehnică şi Electroenergetică, Mecanică sau Matematică şi Informatică.

Dacă eşti student la una dintre aceste facultăţi şi vrei să îţi foloseşti cunoştinţele teoretice pentru a lucra la un proiect Continental Automotive, noi îţi oferim ocazia de a face între 6 şi 12 săptămâni de practică de vară remunerată, în perioada iulie – octombrie.

Procesul de selecţie pentru practica de vară la Continental Automotive

Etape

1. Aplicare:

a. pentru Timisoara (tel. + 40 256 25 15 05) :

  • trimite un CV în engleză şi o scrisoare de intenţie, menţionând 3 proiecte care va interesează, la

career-auto-tm@continental-corporation.com

b. pentru Sibiu (tel. + 40 369 43 30 53) :

  • completeaza CV-ul online click aici    sau
  • timite un CV în engleză şi o scrisoare de intenţie, mentionand la Subiect: ContiOnline, numele, prenumele si proiectul de internship pentru care aplicati (ex: ContiOnline, Popa Mihai, aplic pentru „Automatic extraction and translation of requirements”) la

career-auto-sibiu@continental-corporation.com

c. pentru Iasi (tel. + 40 232 30 75 04) :

  • completează și trimite formularul atașat  împreună cu CV-ul tău, la adresa de e-mail:

cristina.frincu@continental-corporation.com

2. Teste tehnice

  • poţi alege unul sau mai multe dintre următoarele teste tehnice: ANSI C, microcontrolere, ASM, Java, C++, Matlab/Simulink, hardware sau mecanică.

3.  Interviu – HR şi tehnic.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont