Joburi la Cola pentru studenti: internship Coca-Cola HBC Romania

Vara aceasta, compania Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri cu noi joburi pentru studenti! Avem 18 pozitii de internship disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara.

Anual, programul de internship reprezinta pentru tineri oportunitatea de a lua pulsul vietii in organizatie si de a lua contact cu realitatile domeniilor in care s-au format. Internshipurile sunt platite, se desfasoara pe o perioada de trei luni si se adreseaza studentilor in ani terminal, masteranzilor si absolventilor.

In 2011, Coca-Cola HBC Romania lanseaza tuturor tinerilor talentati si pasionati provocarea de a scrie primul capitol al carierei lor prin intermediul unui internship, in unul din departamentele:

Comercial:
– 5 internshipuri in Field Sales in orasele Bucuresti, Timisoara, Ploiesti, Iasi si Cluj
– 2 internshipuri in Key Accounts Customer Care in Bucuresti
– 1 internship in Key Accounts in Bucuresti
– 2 internshipuri in Marketing in Bucuresti

Productie:
– 2 internshipuri in Productie in Timisoara si Ploiesti
– 2 internshipuri in Mentenanta in Timisoara si Ploiesti
– 1 internship in Planning in Bucuresti
– 1 internship in Logistica in Bucuresti

Resurse Umane:
– 2 internshipuri in Resurse Umane in Bucuresti

Mai multe detalii despre pozitiile de internship deschise si conditiile in care se poate aplica gasiti online pe site-ul:

http://cchbcjobs.ro in sectiunea Cariere sau pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite.

Cm poti aplica la un job la Coca-Cola HBC Romania?

Aplicatiile pot fi trimise online pe http://cchbcjobs.ro pana pe 30 mai.

 

Campania „Talents on board!” reprezinta platforma dezvoltata de Coca-Cola HBC Romania pentru comunicarea oportunitatilor de cariera adesate tinerilor studenti si absolventi. Anul acesta campania continua sub sloganul „Turn 125 years of brand history into your career story”, invitandu-i pe tinerii talentati sa descopere povestea de succes din spatele unui brand cu o istorie de 125 de ani si oferindu-le ocazia de a scrie primul capitol al povestii lor de cariera alaturi de echipa Coca-Cola HBC Romania.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont