Corporatia Philips ofera pe departamentul de cercetare pe probleme de sanatate, burse tip internship pentru studenti si proaspat absolventi in Olanda la the High Tech Campus Eindhoven sau in Germania la RWTH Aachen University Campus.

Buresele ofera oportunitatea de dezvoltare in inginerie, matematica, psihologie sau economie prin interactiune cu oameni de stiinta, dezvoltatori, clinicieni si alti studenti.

• Conditii de aplicare
Trebuie sa fii student sau masterand in Informatica, Electronica, Bioinginerie, Stiinte socio-umane, Matematica sau Fizica. Un avantaj o constituie experienta teoretica sau practica in Digital Signal Processing, Data Analysis, Databases, Algorithms design sau Software development precum si experienta de programare in Java, C/C++, Ruby on Rails, PHP, Matlab.
Alte cerinte:
-cunoasterea limbii Engleze-comunicare fluenta scrisa si orala.
– bune abiliati de comunicare -entuziasm si spirit de echipa

• Ce iti trebuie pentru inscriere?
– CV-ul tau
-Scrisoare de intentie, in care sa mentionezi motivatia si interesul intr-un subiect de cercetare precum si perioada in care poti participa
-O sinteza a performantelor tale universitare (note/medii)

• Ce vei face daca vei fi admis?
Practic, vei lucra la o tema de cercetare sub supravegherea si cu ajutorul echipei Personal Health Solutions. Principalele subiecte sunt medicina somnului si medicina cardiovasculara.

• Alte informatii organizatorice
Prima data de incepere : Octombrie 2012
Durata: 3-6 luni
Bursa: se acorda conform standardelor firmei
Cazare: compania poate asigura o camera single sau oferi sprijin in gasirea altei cazari.
Persoana de contact: Silviu Dovancescu Tel.: +31 4027 42662 e-mail: silviu.dovancescu@philips.com


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont