Reprezentantii fundatiei asteapta CV-urile tinerilor pana pe 22 august, urmand ca interviurile de selectie sa se desfasoare in perioada 27 – 28 august. Cele trei pozitii scoase la concurs sunt manager proiect merchandising, asistent organizare evenimente si responsabil fundraising.

Pentru primul post exista posibilitatea angajarii dupa stagiul de practica, ocupantul fiind responsabil cu crearea, promovarea si managementul magazinului online al Fundatiei Comunitare. Candidatii trebuie sa fie, preferabil, studenti in an terminal sau absolventi ai Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor si sa aiba cunostinte de web design si html. Pentru celelalte doua internshipuri sunt preferati studentii la FEAA sau Comunicare si Relatii Publice. Aplicatiile se trimit online, pe adresa office@fundatiacomunitaraiasi.ro si trebuie sa contina un CV si o scrisoare de intentie. Pentru postul de manager proiect merchandising este nevoie si de un text de jumatate de pagina care sa prezinte viziunea proprie despre un magazin online. Stagiile de practica se vor desfasura in perioada 3 septembrie 2012 – 28 februarie 2013, cu aproximativ 15 ore saptamanal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont