Studentii Ovidius si programul Internship organizat de Rompetrol

44 de studenţi şi masteranzi din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, dintr-un total de 91 care au participat la programul Internship organizat de Rompetrol Rafinare SA timp de două luni, pe perioada vacanţei de vară, au început nu numai cursurile la universitare, ci şi munca.

Cei mai buni studenţi şi masteranzi lucrează în cadrul Companiei S.C. Rompetrol Rafinare S.A. Repartizarea acestora pe platforma Rompetrol PETROMIDIA s-a făcut astfel:

– în Rompetrol Rafinare: 38 de studenţi din 78 (48%) au fost selectaţi după cum urmează: 32 de studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie – specializarea

Prelucrarea petrolului şi petrochimie; 2 studenţi de la Facultatea de Inginerie Mecanicǎ, Industrială şi Maritimă; un student de la Facultatea de Ştiinţe Economice;

– în ROMINSERV: 4 studenţi de la Facultatea de Inginerie Mecanicǎ, Industrială şi Maritimă;

– în RQC (ROMPETROL QUALITY CONTROL): 2 studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie, specializarea Chimie alimentarǎ şi tehnologii biochimice.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont