La scurt timp după ce şi-au luat în primire locurile de cămin, câţiva studenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) le-au şi scos la vânzare. Vânzarea, cumpărarea sau schimbul locurilor din căminele Universităţii se negociază pe Facebook. Este cea mai la îndemână formă de a face rost de un cumpărător, cu doar câteva click-uri putându-se găsi anunţuri ale studenţilor cu spirit întreprinzător.

600 de lei este preţul cerut ieri de un student al USV pentru un loc în căminul C2, acesta postând anunţul de vânzare pe grupul „Anunţuri Suceava”, de pe Facebook. „Ofer loc în cămin C2 cu baie proprie. Foarte bine întreţinut” sună oferta tânărului.

Pe „Campus USV”, grupul de pe Facebook al studenţilor instituţiei, sunt mai multe anunţuri de acest gen, cu toate că la acest grup au acces şi profesori ai Universităţii.

„Cumpăr loc în c4, c3, c2”, „Vinde cineva locul din c4???”, „Nu stiţi pe cineva care are loc în C2 şi care ar vrea să renunţe şi să cedeze locul? Vă rog anunţaţi-mă! Mulţumesc anticipat!” sunt doar câteva dintre anunţurile postate pe „Campus USV”, multe dintre ele la finele lunii septembrie

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava…

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont