Departamentul Servicii pentru Studenţi din cadrul Universităţii din Bucureşti organizează în perioada 23 septembrie – 17 octombrie un program de cazare alternativă.

Serviciile sunt gratuite şi includ oferte din partea proprietarilor particulari de imobile, consiliere şi intermediere, oferte de cazare în cămine particulare, consiliere pentru obţinerea subvenţiei în baza OUG nr. 73/2004.

Mai multe detalii se găsesc la sediul Departamentului Servicii pentru Studenţi (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46) de luni până vineri între orele 10:00-14:00, sau la numerele de telefon 317.05.27, 315.80.93.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Student pe net © 2018 - Toate drepturile rezervate.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account