TeamNet, unul dintre cei mai importanti integratori de pe piata locala solutii IT&C, pune la dispozitie anul acesta 20 de locuri de internship pentru studentii si masteranzii din facultatile tehnice.

„Am obtinut rezultate foarte bune cu programele de internship organizate in anii trecuti, 85% dintre participanti fiind cooptati pentru joburi permanente in cadrul companiei”, a declarat Bogdan Nedelcu, solutions manager TeamNet.

Inscrierile pentru sesiunea de iarna a programului de internship au loc pana pe 28 februarie, urmand ca rezultatele selectiei sa fie comunicate in luna martie. Compania va selecta noua masteranzi si studenti in an terminal de la facultati cu profil tehnic.

Cum poti ajunge intern la TeamNet
Candidatii au posibilitatea sa lucreye part time sau full time, pentru o perioada de trei luni. Internshipurile vor fi platite.

In procesul de selectie, vor fi luati in considerare doar candidatii care au absolvit toate examenele din primii doi ani de studiu, cu un background puternic in matematica, statistica si algoritmi si cunostinte elementare de design al bazelor de date relationale si de programare intr-un limbaj larg utilizat. La acestea se adauga abilitati de comunicare si de rezolvare a problemelor.

In ultimii trei ani in jur de 150 de studenti si masteranzi au fost interni in cadrul TeamNet

De la infiintarea in anul 2001 si pana in prezent, TeamNet este una dintre cele mai importante companii pe piata integratorilor de sisteme informatice din Romania.

TeamNet este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software bazate pe ultimele tehnologii, care sa corespunda nevoilor clientilor. Calitatea este numitorul comun care defineste oamenii, tehnologiile, solutiile si serviciile oferite de catre companie.

Cu sedii in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Ploiesti si locatii international in Bruxelles si Chisinau, TeamNet indeplineste cerintele clientilor sai la nivel mondial, indiferent de locatia acestora. TeamNet are de asemenea locatii partenere in Belgrad si Ankara.

Cei 10 ani de excelenta in domeniul afacerilor IT se reflecta in indicatorii cheie de performanta ai companiei: cifra de afaceri de peste 21 milioane Euro la finele anului 2010, o crestere de peste 3120% in ultimii 5 ani, peste 350 de specialisti cu 21 de Manageri de Proiecte si 168 de programatori, peste 30 de consultanti de afaceri si 30 de consultanti specializati in fonduri Europene.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont