Cum poţi participa la selecţia pentru Programul de Stagii “Drive Your Future 2016”?

Consultă AICI catalogul cu Temele de Stagiu 2016;

Alege 3 teme de stagiu potrivite specializării tale, în ordinea preferinţelor;

Completează acest Formular de candidatură şi trimite-l pe adresa: DriveYourFuture@renault.com
Beneficiile stagiarului “Drive Your Future”:

– primă experienţă practică în domeniul ales;
– îndrumarea specialiştilor Grupului Renault România pe toată perioada stagiului;
– posibilitatea realizării lucrării de licenţă;
– ateliere de inserţie profesională-antrenament pentru căutarea şi obţinerea unui loc de muncă după terminarea studiilor;
– stagiu plătit.
– Numai candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru a participa la interviu.

Echipa Drive Your Future Renault Romania îţi doreşte mult succes!

Drive Your Future

Programul de internship Drive Your Future 2016 a fost lansat la sfârşitul anului 2015, când au fost publicate temele. Pentru a accesa programul de stagiu, studenţii şi-au ales tema, în funcţie de specializarea lor, şi-au depus candidatura, iar apoi au participat la un interviu de selecţie. În mod normal, acesta durează trei luni, însă, în funcţie de specificul departamentelor în care au fost integraţi, o parte dintre aceştia continuă în 2015 şi în afara acestei perioade.

Prin organizarea Drive Your Future, Grup Renault România vine în întâmpinarea studenţilor şi masteranzilor care vor să facă primul pas în carieră şi să se familiarizeze cu activităţi specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienţă relevantă în domeniul ales, îndrumarea specialiştilor Renault România pe toată perioada stagiului, posibilitatea realizării lucrării de licenţă, dar şi de ocazia de a participa la ateliere de inserţie profesională.

Studenţii şi masteranzii beneficiază de o bursă lunară, iar la sfârşitul perioadei de stagiu unii dintre ei sunt angajaţi. Un exemplu în acest sens este Cristian Dumitru Popescu, fost stagiar al promoţiei 2015, în prezent angajat al Renault Technologie Roumanie, la Centrul Tehnic Titu. În lunile petrecute la Titu a participat la diverse teste realizate pe vehiculele din gama Dacia. Speră că va contribui la calitatea acestora alături de echipa Direcţiei Inginerie Teste şi Servicii:

Accesati www.gruprenault.ro/alatura-te-grupului-renault-romania/drive-your-future

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont