Politia columbiana a descoperit recenta circa 300 de papusi voodoo dar s-a aratat destul de reticenta fata de aceste talismane negre de marimea unei maini, fiind facute probabil de o vrajitoare. Vrajitoarele nu exista, dar daca va fi cazul ele sunt acolo a explicat un capitan de politie unui ziar local.

In Columbia nu este ilegala transportarea sau vinderea acestor papusi magice. Politia a justificat insa prezenta lor in provincia centrala din Quindio. Ofiterul Rolando Silva a declarat: „A fost o masura pentru a proteja moralitatea si bunele moravuri ale populatiei”. In locul unde au fost gasite papusile vodoo s-au descoperit si 192 de placute care au fost prezentate ca ar contine pudra magica cu instructiuni pentru a arunca vraji asupra oamenilor.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont