Un specialist in robotica japonez a prezentat recent  o persoană în formă de pernă, care, de asemenea, este si telefon celular şi vibrează pe frecvenţa de voce a persoanei cu care vorbeşti.

Unii considera ca aceasta inventie este un pas înainte în tehnologie, care îşi propune să completeze lipsa de contact în domeniul comunicaţiilor digitale.

Sau, dacă sunteţi sceptic: Fii sincer si recunoaste ca este un pic înfiorător!
Robotul „Hugvie” este creatia specialistului in robotica Hiroshi Ishiguro, care, printre altele, este recunoscut pentru faptul ca si-a creat o versiune robotica a propriei sale persoane.
Scopul robotului Hugvie, este de a ajuta oamenii care vorbesc la telefon sa se simta ca si cum sunt de fapt cu persoana cu care vorbesc.

„Cele două vibratoare produc un sunet ca o bătaie a inimii. Acest impuls poate ajunge mai repede sau mai puternic, în funcţie de volumul şi tonul vocii apelantului… „

Perna semi-robotica seamana cu fantoma Casper şi vine într-o gamă variata de culori. Aceasta perna-robot este disponibila la pretul de 50 dolari pe unele site-uri japoneze.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont