Statutul de „student Erasmus” se aplică tuturor studenţilor care îndeplinesc criteriile de eligibilitate Erasmus şi care au fost selectaţi de către universitatea lor de origine pentru o mobilitate de studii în străinătate, în cadrul programului Erasmus, pentru o anumită perioadă de timp – fie în scopul efectuării unor studii în cadrul unei universităţi partenere
eligibile, fie în vederea efectuării unui stagiu într-o întreprindere sau o altă organizaţie adecvată acestui scop. Pentru mobilitatea de studii, ambele universităţi trebuie să deţină o Cartă universitară Erasmus acordată de Comisia Europeană. Pentru stagiile studenţilor în cadrul unei întreprinderi, universitatea de origine trebuie să aibă o Cartă universitară Erasmus „extinsă” (şi anume, aceasta trebuie să acopere şi drepturile şi obligaţiile referitoare la stagii).

Descarca Carta studentului Erasmus

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont