Whiteout poster

Whiteout poster

Filme tari

Filme tari


GEN:ACTIUNE/THRILLER AN:2009 DURATA:101 MINUTE


Politistul american Carrie Stetko jucata de Kate Beckinsale este trimisa in Antartica pentru a investiga o crima cu exact trei zile inainte ca iarna sa inceapa.Carrie va face o serie de descoperiri socante si va dezgropa secrete de mult uitate.Este o cursa stransa, criminalul trebuie sa fie descoperit inainte ca teribila iarna polara sa inceapa.
Nu este cel mai grozav filmul, actorii au avut o performanta chiar medie, scenariu este cam simplut, dar cel mai mult conteaza locatia unde sa filmat.Peisajul este superb si ne fac sa uitam de mediocritatea filmului.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont