Mai mult de 60.000 de persoane vor participa miercuri la mitingul organizat de sindicate în Piaţa Victoriei.Atunci vor participa alături de angajaţii din sănătate şi învăţământ şi de funcţionari publici şi cel puţin 1.000 de mineri din Valea Jiului, au anunţat luni liderii sindicali.
[ad#Google Adsense]

„În condiţiile în care CSDR, Cartel Alfa şi CNSLR Frăţia vor scoate în stradă 45.000 de oameni, iar BNS alţi 10.000 de oameni, la fel ca şi Meridian care anunţă între 8.000 şi 10.000 de oameni, probabil că peste 60.000 de persoane vor participa miercuri la mitingul organizat de sindicate în Piaţa Victoriei”, a declarat vicepreşedintele BNS, Ovidiu Jurcă.”

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont