Primul pas in cautarea unui job este sa iti faci un CV si o scrisoare de intentie ambele cat mai profesionale.Odata facute le trimiti la cat mai multe companii pentru a avea sanse sporite sa fii selectionat.Foloseste orice mijoace: ziare, internet, televizor, prieteni ca sa nu scapi nici o oferta!

Presa scrisa
Cel mai indemana si probabil cel mai sigur mod.Iei ziarul in mana cauti anunturi si suni.Credit sa ai! Aici Telegraful este “campion”. Il gasesti la orice taraba , costa 1 leu si are cele mai multe anunturi.In Constanta mai poti incerca: Cugetul liber, Observatorul sau Adevarul de Constanta.

Internet

Pentru a-ti gasi un job cu ajutorul internetului trebuie sa apelezi la site-uri dejoburi.Aici trebuie sa-ti faci un cont personal si sa-ti realizezi un CV si scri-sori de intentie ce vor fi stocate intr-o baza de date.Optiunile de cautare sunt foarte avansate (studii, departamente, domenii, oras, modul de angajare etc etc). De asemenea o sa gasesti si multe oferte de munca in straina- tate.Firmele doritoare te vor contacta prin intermediul site-ului respectiv de job-uri sau direct (telefonic sau prin email).

Mai jos sunt cateva site-uri populare de job-uri.

www.resurseumane.ro

www.bestjobs.ro

www.hit.ro

www.jobsearch.ro

www.myjob.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont