Daca sunteti in cautarea unui loc de munca si aveti cunostinte sau experienta in marketing, aveti sanse mari de angajare. Asta pentru ca angajatorii din Romania au disponibile cel puţin 1.000 de posturi in domeniul marketing

In Romania se fac angajari in domeniul marketing
Ce companii fac angajari?
Printre companiile mari care cauta specialisti de marketing se numara si Orange, Cosmote, UPC, Pirelli, Procter & Gamble, Bitdefender sau Total Soft.

Orange recrutează Online Marketing Expert şi Corporate Market Development Manager, iar Cosmote caută Competition Analysis Specialist şi Media Assistant.

UPC vrea un Strategy Marketing Manager, Pirelli Tyres angajează un Deputy Marketing Manager, iar Procter & Gamble caută proaspăt absolvenţi de facultate interesaţi de un internship în companie.

Producătorul de antiviruşi Bitdefender are mai multe joburi vacante în zona de marketing: Products Conversion Manager, Content Editor, Global Social Media Coordinator etc. Total Soft caută un Online Marketing Manager.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont