Concert SHUKAR Vineri, 22 februarie, orele 19.00, in sala de spectacole a Casei de Cultura a Studentilor Preoteasa, din Calea Plevnei nr. 61, va avea loc un concert extraordinar al trupei SHUKAR in memoria lui Tamango, fost component al acestei formatii, stins din viata anul trecut la varsta de 66 de ani, in urma unui atac cerebral.

Trupa SHUKAR dateaza dinaintea celebrului Shukar Collective si a reprezentat nucleul de baza al acestui grup. In jurul lui Napoleon, voce si butoi, Tamango, linguri si voce, Clasic, voce, s-au adunat la vremea aceea, in primii ani dupa 2000 (la initiativa regizorului Paul Tanicui, cel care i-a descoperit si le-a dat nume), baietii electrici din Collective.

Tamango a fost un destin tragic. Desi canta de la 10 ani, a iesit in lume la 60. Succesul a fost fulminat, dar de scurta durata, ramanand paralizat la pat timp de trei ani in urma unei cazaturi. Trecerea lui in nefiinta s-a petrecut incet si in suferinta.

Pentru el SHUKAR s-a reinventat. Napoleon, cel care canta calare pe butoi, dimpreuna cu alti muzicanti de soi (Serafim, Sile si Tagoi), s-au strans sa-l celebreze cu Malademna, Aurica, Masina de paine, De Zlatari si toate cantecele lor de foc la un loc intr-un concert unic si de pe acum memorabil.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, precum si la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor Preoteasa. Locurile disponibile se vor ocupa in ordinea sosirii in sala. Organizator: Asociatia Culturala Teocta.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont