Programe Masterat – Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti

 Programele  de  studiu  de  Masterat  durează  doi  ani,  fiecare  împărțit  în  două  semestre,  aplicându-se  sistemul de acordare al creditelor.

Masterele oferite de Facultatea de Matematică și Informatică sunt:
Algoritmi  și bioinformatică, Baze  de  date  și  tehnologii  web, Inginerie  software,  Inteligență  artificială,  Programare   declarativă,   Sisteme   distribuite,   Algebră,   Analiză   matematică,   Criptografie   și   teoria
codurilor, Geometrie, Matematică aplicată în finanțe, actuariat și biostatistică, Modelare matematică  în  științele  naturii  și  știința  materialelor  – cursuri  de  zi,  și Baze  de  date,  Biostatistică  – învățământ la
distanță.  Planurile  de    învățământ  pentru  cursurile  la  zi  se  găsesc  la  adresa  pentru   masterele   de   informatică,  pentru masterele de matematica, iar cele pentru învățământul la distanță –    masterul de baze de date și cel de biostatistică.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont