Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) are placerea de a anunta deschiderea celei de-a IX-a editii a proiectului ITFest, eveniment de o amploare nationala. Reprezentant de 20 de ani al studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica avand peste 150 de proiecte desfasurate pana in prezent, SiSC spune “Lasa-te descoperIT!” la aceasta editie ITFest care va avea loc in perioada 5-28 noiembrie 2016, in Bucuresti.

ITFest promovează pasionatii de domeniul IT, oferindu-le oportunitati de dezvoltare si sansa de a se face remarcati de catre companii renumite. Festivalul le propune participantilor un program complex, menit sa le ofere posibilitatea de a-si demonstra abilitatile de programator, dar si de a se distra. De la evenimente precum LAN Party (5 noiembrie) in care concurentii pasionati de jocuri vor putea sa-si depaseasca limitele si sa-si etaleze strategiile de joc, la proba de Algoritmica (19 noiembrie) in cadrul careia participantii au sansa sa lucreze in echipa pentru a rezolva probleme cu grade de dificultate diferite, festivalul ITFest incurajează tinerii sa isi arate potentialul.

Unul dintre evenimentele complexe este Hackathon-ul (26 noimebrie) care ofera participantilor pasionati de Web, Mobile sau Desktop sansa de a se afirma la una dintre cele 3 categorii, avand la dispozitie 12 ore pentru a demonstra ca abordarea lor este cea potrivită. Temele sunt propuse de catre partenerii principali si urmaresc dezvoltarea de solutii economice pentru problemele actuale. Intrarea la evenimente este libera!

De evidențiat este si Conferinta ITFest (18 noimebrie) care va fi una tematica prin prezentarea celor mai bune firme din IT si dezvoltarea unui subiect de interes pentru participanti, dar si workshop-urile tehnice (21-25 noiembrie) in care partenerii vor prezenta ultimele noutati din domeniul IT.

Inscrierile se fac pe site-ul http://itfest.sisc.ro astfel:

17-25 octombrie perioada de inscrieri pentru LAN Party
1-10 noiembrie perioada de inscrieri pentru Algoritmica
1-14 noiembrie, perioada de inscrieri pentru Workshop-uri
9-18 noiembrie perioada de inscrieri pentru Hackathon

Pentru ca incurajeaza participarea la un astfel de eveniment, SiSC va asigura cazarea si masa pentru tinerii din afara Bucurestiului pe perioada desfasurarii evenimentelor la care acestia s-au inscris. De asemenea, toti participantii au posibilitatea de a castiga diferite premii oferite atat de către parteneri, cat si de SiSC!

Mai multe informatii despre proiect sau organizatie se gasesc pe site-ul itfest.sisc.ro sau http://sisc.ro De asemenea, puteti urmari actualizarile zilnice pe pagina de Facebook a proiectului http://www.facebook.com/it.fest.sisc.ro, unde echipa de organizare va sta la dispozitie pentru intrebari si detalii suplimentare.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont