Întreaga structură a programelor de studii a fost compatibilizată cu programul Bologna, iar în cadrul Universităţii din Bucureşti sunt 19 facultati ce oferă numeroase programe de studii la toate nivelurile şi formele de pregătire universitară, 97 de programe de licenţă, peste 200 de programe de masterat, 21 de programe de doctorat, programe de reconversie profesională şi de perfecţionare.

Universitatea din Bucureşti se află pe locul 145 din 500 în clasamentul global QS World University Rankings 2019, anunţă, miercuri, instituţia de învăţământ, precizând că principalele criterii de selecţie au fost domeniile de studiu şi cercetare, reuşitele absolvenţilor, dar şi relaţia cu studenţii.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont