Daca esti pasionat de IT si vrei sa experimentezi cum se lucreaza intr-o companie de top din domeniu, alege una din aceste oportunitati si vei fi surprins de cate lucruri noi vei invata.

Oferta celor de la Continental este adresata studentilor din anul I sau II de licenta sau master, in timp ce Bitdefender nu impune nici un fel de restrictie de acest gen.

In domeniul automotive sunt disponibile 22 de proiecte de vara, care includ si optiunea de a realiza licenta sau dizertatia in firma.

Practica de vara va avea loc in perioada iulie- octombrie 2013 si va fi platita. Fiecare practicant va fi indrumat de un mentor pentru a rezolva proiectele mai usor.

Pentru a aplica trimite-ti CV-ul si formularul de aplicare la career-auto-iasi@continental-corporation.com pana pe 20 martie.

Cei interesati de o licenta sau dizertatie mai deosebita, pot sa-si aleaga una din temele propuse pe site si sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la datele de contact de mai sus. Termenul limita este tot 20 Martie.

Bitdefender ofera si ei 20 de pozitii de internship pentru perioada verii, in colaborare cu proiectul stagiipebune.ro. Termenul limita de aplicare acolo este 13 mai, iar pana pe 3 iunie, compania va anunta rezultatele procesului de recrutare.

Perioada de desfasurare a acestor stagii este 3 iunie si 1 octombrie 2013, iar mai multe detalii poti afla daca scrii la jobs@bitdefender.com.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont