Cat costa un meniu intr-o cantina de studenti din Iasi? 9lei

Studentii din Campusul „Tudor Vladimirescu” au incepand  de astazi o cantina la standarde europene. Pentru dotarea acesteia s-au investit  350.000 de euro.

Cantina este situata in apropierea caminelor T7-T8 si are o suprafata de 1.232 metri patrati.

Aceasta functioneaza pana la sfarsitul anului universitar in curs, in intervalul 12 – 16, urmand ca de la 1 octombrie sa fie introdusa in program si cina. In aceasta perioada puteti manca un meniu la doar 9 RON.

„Cu o capacitate de 200 de locuri, cantina va oferi servicii foarte bune de servire a unei mese sanatoase necesare oricarui student, cadru didactic sau personal din cadrul universitatii noastre. Dupa 13 ani, putem spune ca am intrat in normalitate si ca putem oferi studentilor si angajatilor nostri dotari de exceptie si servicii la cele mai bune preturi”

declara prof. univ. dr. ing. Ion Giurma, rectorul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont