În perioada 13 – 31 mai 2019 se va desfășura, pe parcursul a 3 săptămâni, stagiul obligatoriu de practică de specialitate, care se va finaliza în data de 31 mai 2019 cu susținerea colocviului de practică.

Practica se va desfăşura, de preferat, în cadrul unor unităţi economice, care să corespundă specializării studenţilor şi să permită acestora o documentare corespunzătoare în domeniile precizate în programa analitică de practică. Dacă se optează pentru efectuarea practicii în instituții care nu au profil economic lucrativ declarant (unităţi şcolare, instituţii sanitare, administraţie publică, armată), atunci studenţii vor efectua documentarea asupra aspectelor economice legate de activitatea de bază a instituției, procedând la adaptarea acesteia conform domeniilor precizate în programa analitică de practică.

Studenţii care sunt deja încadraţi (salariaţi) într-o unitate economică lucrativă pot efectua stagiul de practică la firma angajatoare.

Pentru studenții care NU au loc de practică, se va proceda la repartizarea lor la partenerii facultății. Având în vedere faptul că aceștia au disponibil doar un număr limitat de locuri, studenții interesați trebuie să-și exprime opțiunea pentru doi parteneri, transmițând până cel târziu VINERI, 28 aprilie 2019, ora 20:00, un mesaj pe adresa de mail ovidius.steconpractica@gmail.com, care să conțină la Subiect „Numele și prenumele studentului/masterandului + denumirea companiei alese” și să aibă atașat CV-ul completat după modelul furnizat (CV-ul va fi denumit sugestiv Nume_Prenume_compania aleasa pentru practica (prima opțiune),iar rubricile din CV pentru care studentul nu are informaţii rămân necompletate). În exprimarea opțiunii lor, studenții sunt rugați să aibă în vedere și faptul că anumite companii au locuri disponibile de practică în mai multe locații/orașe, situație în care se va preciza orașul în care se dorește efectuarea stagiului de practică.

Universitatea „Ovidius” din Constanta

Facultatea de Științe Economice

LISTA COMPANII PARTENERE PRACTICA DE SPECIALITATE 2019

Nr. crt. Denumirea companiei partenere de practică
1 KPMG
2 BCR – Erste Group

– Jud. Tulcea (Tulcea, Babadag)

– Jud. Călărași (Călărași)

– Jud. Ialomița (Slobozia, Fetești)

– Jud. Constanța (Constanța, Mangalia, Năvodari)

– Jud. Brăila (Brăila)

3 BRD – Groupe Societe Generale

– Constanța, Mangalia, Eforie, Năvodari, Hârșova, Cernavodă, Medgidia

4 UNICREDIT BANK

– Constanța, Slobozia, Tulcea, Călărași

5 GROUPAMA Asigurari
6 OMNIASIG Asigurări
7 GOTHAER Asigurări
8 VERASIG Asigurări
9 S.C. MARIANA SANTIS S.R.L.

(Hotel Bavaria Blu, Hotel Carol)

10 ATLANTIDA GRAMA S.R.L.

(Hotel Zodiac)

11 DIRECȚIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANȚELOR PUBLICE (ANAF)

– Constanța, Eforie, Mangalia, Hârșova, Medgidia

12 SPIT Constanța

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont