John Wick:Chapter 3-Parabellum/John Wick 3:Razboi total (N-15) 2D

AVANPREMIERA

Regia:Chad Stahelski

Cu:Keanu Reeves, Jerome Flynn, Ian McShane,Halle Berry

Gen film:Acţiune,Thriller

Durata:130 minute

 

Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

Miercuri:20:30

The Hustle/Ticaloasele (AP-12) 2D

SAPTAMANA DE PREMIERA

Regia:Chris Addison

Cu:Rebel Wilson, Anne Hathaway, Tim Blake Nelson

Gen film:Comedie

Durata:94 minute

 

“Ticăloasele” (The Hustle) le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.
În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima.
O comedie ce te va face să râzi în hohote în timp ce îți controlezi buzunarele ca să vezi dacă n-ai rămas cumva fără portofel, așa, prin simpatie.

Vineri: 18:30

Sambata:18:30

Duminica: 18:30

Miercuri: 18:30

Joi:19:00

Cap si pajura/Cap si pajura(n-15) 2D

SAPTAMANA DE PREMIERA

Regia:Nicolae Constantin Tănase

Cu:Alex Călin, Iulia Ciochină, Florin Salam

Gen film:Dramă

Durata:80 minute

 

În urma unui accident într-un bar, Laurențiu se lovește grav la cap, dar refuză tratamentul așteptând întoarcerea fratelui său din Germania, căruia trebuie să îi mărturisească ceva extrem de important.

O perspectivă intima asupra ultimei zile din viața lui Laurențiu, încercând să recompună piesele de puzzle privind temerile și deciziile care au dus la acest final.

Vineri:17:00

Sambata:18:00

Duminica:20:15

Miercuri:17:00

Brightburn/Focviu (N-15) 2D

SAPTAMANA DE PREMIERA

Regia:David Yarovesky

Cu:Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones,David Denman, Jackson A. Dunn

Gen film:Dramă,Horror,SF

Durata:91 minute

 

Drama unor părinți care nu pot avea copii se transformă în fericire atunci când un copil aterizează la propriu într-o capsulă în pădurea din apropiere. Înconjurat cu dragoste, băiatul se simte, totuși, diferit de ceilalți copii, iar la vârsta adolescenței începe să se manifeste ciudat. Semne care par inițial doar bizarerii devin tot mai îngrijorătoare pentru cei apropiați, culminând cu episoade de toată groaza. Să fie oare darul divin un blestem mascat?

Vineri:15:45,20:45

Sambata: 15:45,20:45

Duminica: 15:45,20:45

Miercuri: 15:45,20:45

Joi:19:15,21:00

Arctic/Artic (AP-12) 2D

Regia:Joe Penna

Cu:Mads Mikkelsen

Gen film:Aventuri,Dramă

Durata:97 minute

 

Naufragiat în pustietatea arctică, Overgård (Mads Mikkelsen) este pe punctul de a fi salvat după lungi așteptări. Însă, în urma unui tragic accident, ocazia salvării este pierdută. Bărbatul trebuie acum să decidă dacă își va aștepta sfârșitul în relativa siguranță a taberei în care se află, sau va încerca să se salveze pornind într-o cursă mortală prin necunoscutul înghețat.

Vineri:20:45

Sambata:16:00

Duminica:18:15

Miercuri:19:00

Extremely Wicked,Shockingly Evil and Vile/Extrem de pervers,socant de violent si diabolic (N-15) 2D

Regia:Joe Berlinger

Cu:Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan

Gen film:Biografic,Crimă,Thriller

Durata:108 minute

 

  1. Ted (Zach Efron) este un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos. Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile, și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește, și viața lor perfectă se face țăndări. Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.

    Aceasta e povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit și a crezut în el.

Sambata: 20:00

Duminica: 16:00

Miercuri:21:00

Manou the Swift/Manou – Aventuri in zbor (AG) 2D DUBLAT

Regia:Andrea Block, Christian Haas

Cu:Kate Winslet, Willem Dafoe

Gen film:Animaţie

Durata:88 minute

 

Manou este o mică drepnea crescută de o familie de pescăruşi şi de aceea se crede unul de-al lor. Când învaţă să zboare, îşi dă seama că nu va fi niciodată un pescăruş adevărat. Şocat, el fuge de acasă. Se întâlneşte cu nişte păsări din specia lui şi astfel află cine este cu adevărat. Când drepnelele şi pescăruşii au de înfruntat un mare pericol, Manou devine eroul zilei.

Vineri: 14:15

Sambata:12:15,14:00

Duminica: 12:15,14:00

Miercuri:14:15

Princess Emmy/Povestea Printesei Emmy (AG) 2D DUBLAT

Regia:Piet De Rycker

Cu:Franka Potente, John Hannah, Bella Ramsey,Tim McInnerny, Ruby Barnhill

Gen film:Animaţie,Familie

Durata:75 minute

 

Emmy, o prințesă de 8 ani din ținutul Kandis, poate vorbi cu caii. A moștenit darul de la stră-stră-stră-stră-străbunica Karlotta. După cum spune legenda, Karlotta a salvat o turmă de cai albi datorită curajului ei. Astfel, ea aproape și-a pierdut viața, însă caii i-au oferit darul de a putea vorbi cu ei. Acest talent este menit să fie păstrat secret față cei care nu îl posedă. Povestea a fost scrisă într-o carte secretă, iar fiecare păzitor trebuie să o păstreze în siguranță. Cartea ce conținea inscripții despre puterile magice, a fost uitată de-a lungul timpului. Inclusiv Emmy a uitat totul despre asta.

Emmy are 26 de cai și fiecare poartă numele unei litere din alfabet. Ei îi oferă toată prietenia și simpatia de care are nevoie. Fiind prințesă și moștenind acest dar, ea nu este o fată obișnuită, chiar dacă aceasta este cea mai mare dorință a ei. Dar asta este ea: o fată norocoasă care nu știe de ce merită să fie specială. Cel puțin Karlotta a trebuit să fie îndrăzneață și curajoasă pentru a-și câștiga darul.

Vineri:14:30

Sambata: 12:30,16:15

Duminica: 12:30,16:15

Miercuri: 14:30

Five Feet Apart/La cinci pasi de tine (AP-12) 2D

Regia:Justin Baldoni

Cu:Cole Sprouse, Haley Lu Richardson

Gen film:Dramă,Romantic:Dragoste

Durata:116 minute

 

Doi adolescenți grav bolnavi, ale căror vieți atârnă de un fir de ață, se cunosc într-un spital și se îndrăgostesc iremediabil.

Vineri:16:00

Sambata: 14:00

Duminica: 14:00

Miercuri: 16:00

Joi: 20:45

Miss Bala/Miss Bala (N-15) 2D

Regia:Catherine Hardwicke

Cu:Gina Rodriguez

Gen film:Acţiune,Dramă,Thriller

Durata:104 minute

Remake al aceluiași titlu, din 2011, Miss Bala este povestea unei câștigătoare a unui concurs de frumusețe care se vede forțată să lucreze pentru un cartel criminal după ce este martoră la uciderea cuiva foarte drag ei.

Vineri: 20:30

Sambata: 20:30

Duminica: 20:30

Joi: 17:00

Maria,Regina Noastra (AG) 2D

Regia:Adrian Popovici

Gen film:Documentar

Maria, Regina României, a fost si va rămâne o figură marcantă a epocii în care a trăit. Ca dovadă stau cărţile scrise despre viaţa ei, în toate cele patru colţuri ale lumii. A fost una dintre cele cinci faimoase nepoate ale Reginei Victoria a Marii Britanii. A fost înrudită cu cele mai puternice case regale şi imperiale ale lumii. A fost cea mai titrată dintre nepoatele Reginei Victoria. A fost „mintea” din spatele înfăptuirii României Mari, aşa cum stă scris şi pe Arcul de Triumf din Bucureşti. „Am onoarea să vă prezint pe cineva care este mai mult decât o regină – este o femeie” – Melville E. Stone

Vineri:19:00

Avengers:Endgame/Razbunatorii:Sfarsitul jocului (AP-12) 3D

Regia:Anthony Russo, Joe Russo

Cu:Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson,Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans

Gen film:Acţiune,Aventuri,Fantastic,SF

Durata:182 minute

 

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

 

Vineri:17:30

Sambata: 17:30

Duminica: 17:30

Miercuri: 17:30

Joi: 16:00

Wonder Park/Parcul de distractii (AG) 3D DUBLAT

Cu:Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver

Gen film:Animaţie,Aventuri,Comedie,Familie,Fantastic

Durata:85 minute

 

Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.

Vineri:14:00

Sambata:12:15,14:00

Duminica: 12:15,14:00

Miercuri: 14:00

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont