In peisajul Angliei anilor 1960, Jenny, o eleva de 16 ani cu un viitor stralucit in fata, cunoaste un barbat mai in varsta rafinat si misterios. Noul ei prieten David (Peter Sarsgaard), ii cucereste si pe parinti, lasand-o sa cunoasca o lume a distractiei si luxului.

Jenny cedeza in fata noilor tentatii si risca sa renunte la visul ei, educatia la Oxford, in favoarea unei vieti alaturi de David.

Filmul are la baza relatia dintre parinti – adolescenta. Parintii ii transmit mesaje ce se contrazic. Mirajul vietii luxoase ii cucereste si pe acestia, astfel o indeamna catre o viata aparent usoara si lipsita de griji. Scoala este pusa pe locul 2.

Aflati care este alegerea lui Jenny si urmariti filmul intr-o excelenta atmosfera a anilor 60′.

Rating: 4 stele

Atmosfera este bine recreata, povestea este una nu foarte ingenua, dar indeajuns incat sa te prinda.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont