O locuitoare din Richmond (Virginia) a cumparat in 1925 o iapa care curand a inceput sa o uimeasca. Dupa 2 ani, lady Wonder cum a fost denumita era capabila de a numara si de a scrie, impingand cu copita litere-cuburi. Ea s-a dovedit utila si in cautarea copiilor disparuti.

La inceputul anilor 50, politia din comitatul Norfolk cauta in zadar un baiat in varsta de 4 ani. In cele din urma, a cerut ajutorul stapanei iapei. Aceasta a desenat o veche cariera inundata unde de altfel politistii au gasit copiii. In 1955, un copil in varsta de 3 ani, Ronie Weitcamp, a disparut. Politia ajutata de 1500 de militari a cercetat sute de hectare de padure in zadar. Cautarile au incetat la 22 octombrie.

Frank Edwards, care lucreaza la un post de televiziune, si-a amintit de puterile iapei. A cerut ajutorul unui prieten care locuia in Virginia de a se duce la proprietara acestuia. Lady Wonder ajunsese la varsta de 30 de ani (care este o varsta destul de avansata pentru un cal). Totusi, ea a raspuns la intrebarile care i s-au pus fara probleme. Cand barbatul i-a cerut ajutorul, ea i-a spus ca baiatul pe care-l cautau se numea Rone, ca nu fusese rapit ci se omorase cazand intr-o groapa aflata la 1,5 km de casa, plina de nisip.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont