Propria frumusete ne face infidele!! Avem o scuza perfecta, iar savantii ne sustin! Nu noi suntem suntem vinovate de infidelitate ci hormonii si frumusetea noastra!
Hormonul frumusetii: o cantitate mare de estradiol arata ca esti frumoasa!

Savantii au descoperit ca femeile frumoase au o concentratie mai mare de hormoni sexuali numiti estradiol (din familia estrogenilor). Acesti hormoni le predispun pe femei la monogamie, flirt si relatii scurte cu barbatii de care sunt atrase sexual.

Concluzia care pune frumusetea la baza infidelitatii, apartine cercetatorilor de la Universitatea din Texas, citati de editia electronica a Telegraph.co.uk. Savantii sugereaza ca femeile frumoase sunt mai putin multumite cu partenerii lor curenti si, in concluzie, mai putin fidele si neimplicate suficient in relatiile sentimentale.

„Pentru ca este dificil sa identifice un partener care sa fie un bun camarad, dar sa aiba si gene bune, femeile sunt nevoite sa accepte un compromis intre a fi cu un partener stabil, dar atractiv doar din punctul de vedere al personalitatii si parteneri sexuali pasageri, dar cu resurse genetice excelente”, a comentat pentru Telegraph.co.uk dr. Kristina Duarte, care a participat la realizarea studiului. „Femeile frumoase, spre deosebire de celelalte doresc, in parte din cauza hormonilor sexuali, parteneri atractivi atat din punct de vedere al personalitatii, dar si din punct de vedere sexual”, spune acesta.

Asadar, specialistii au dovedit cu date statistice ca suntem conduse de hormoni atunci cand ne alegem partenerii, dar si atunci cand ii inselam sau ii parasim. Oarecum surprinzator este faptul ca „hormonul frumusetii” influenteaza aceste decizii. In plus, specialistii spun ca hormonul responsabil de frumusete, estradiolul, care este echivalentul testosteronului masculin, are un rol important in privinta fertilitatii feminine si a sanatatii aparatului reproductiv.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont