Dupa sarbatori cu totii avem cateva kilograme in plus. Iată o dieta simpla si rapida care te va ajuta în 7 zile să-ţi recapeţi silueta.
În cele 7 zile de regim, ar trebui să elimini dulciurile, semipreparatele şi mezelurile şi să consumi doar 1.400 kcal / zi.
În plus, profită de sezonul citricelor şi mănâncă la fiecare gustare un grepfrut, o portocală sau un pomelo.
Te vor ajuta să scapi de colăceii de pe abdomen. Iată cum arată această dieta.
Luni
Micul dejun:
– 200 ml suc proaspăt de grepfrut
– 2 felii de pâine integrală + 2 felii de jambon de curcan
Gustare: 1 portocală
Prânz:
– 200 g somon preparat pe grătar
– 200 g dovlecel preparat pe grătar
– 1 felie de pâine integrală
Gustare: 1 grepfrut
Cină:
– 200 ml supă de legume
– 150 g ştiucă la cuptor, cu 150 g sos de roşii
– 50 g mămăligă
Marţi
Micul dejun:
– 1 ceaşcă ceai verde cu lămâie
– 2 felii pâine integrală + 2 felii de telemea degresată
Gustare: 2 mandarine
Prânz:
– 200 ml ciorbă de peşte cu legume
– 200 g salată din 50 g orez cu 50 g ton şi 100 g ardei gras, roşii şi castraveţi
Gustare: 300 g pomelo
Cină:
– 150 g şalău pe grătar
– 200 g legume sotate (morcovi, dovlecei, fasole verde)
– 1 felie de pâine integrală
Miercuri
Micul dejun:
– 200 ml suc de grepfrut
– 120 g iaurt normal + 30 g musli cu fructe
Gustare: 1 portocală
Prânz:
– 200 g păstrăv la grătar
– 150 g fasole verde sotată
– 30 g sos de roşii
Gustare: 1 mandarină
Cină:
– 200 g salată din 100 g cartofi cu 50 g ton, 1 ardei gras, 1 castravete
– 1 felie de pâine integrală
Joi
Micul dejun:
– 200 ml suc de portocale
– 2 felii de pâine integrală + 2 linguri brânză cu verdeaţă
Gustare: 2 mandarine
Prânz:
– 150 ml supă de fasole verde
– 150 g piept de pui la grătar + 200 g sote de spanac;
Gustare: 1 grepfrut
Cină:
– 150 g pui la cuptor cu roşii, dovlecei, ceapă, usturoi
– 50 g mămăligă
Vineri
Micul dejun:
– 1 ceaşcă ceai verde cu lămâie
– 2 felii de pâine integrală + 2 felii de jambon de curcan
Gustare: 1 portocală
Prânz:
– 200 ml ciorbă de peşte
– 100 g salată de vinete
– 2 felii pâine integrală
Gustare: 1 mandarină
Cină:
– 200 g salată verde cu ardei gras, roşii, castraveţi, brânză şi crutoane
Sâmbătă
Micul dejun:
– 200 ml suc de portocale
– 120 g iaurt obişnuit + 30 g cereale integrale
Gustare: 1 grepfrut
Prânz:
– 150 ml supă-cremă de dovlecei
– 150 g doradă la cuptor cu 100 g ciuperci sotate
Gustare: 200 g pomelo
Cină:
– 250 g salată de cartofi cu 100 g scrumbie afumată, 30 g măsline, 1 ceapă
Duminică
Micul dejun:
– 1 ceaşcă ceai verde cu lămâie
– 2 felii de pâine integrală + 2 felii jambon de curcan
Gustare: 1 portocală
Prânz:
– 200 g ştiucă la cuptor
– 200 g dovlecei la grătar cu usturoi
Gustare: 1 grepfrut
Cină:
– 200 g salată verde cu 100 g ton (în suc propriu), ardei gras, castraveţi, ceapă
– 30 g crutoane pâine integrală