Dragi studenţi,
Vă invităm să participaţi la sondajul studenţesc anual al institutului trendence Graduate Barometer 2012 – European Edition – Barometrul Absolvenţilor din Europa 2012. Sondajul de opinie se desfăşoară online şi este rapid şi uşor de completat.

În prezent peste 1000 de universităţi din 24 de ţări (între care şi România) participă la sondajul trendence Barometrul Absolvenţilor, cel mai mare sondaj din Europa privind educaţia şi cariera. Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât eşti de mulţumit de studiile tale şi care îţi sunt aşteptările de la viitoarea ta carieră. Sondajul reuneşte opiniile studenţilor şi explorează diferenţele şi similitudinile care există între țările Uniunii Europene.
Pentru a începe completarea chestionarului, accesează link-ul de mai jos:

www.trendence-gradbarometer.eu

După ce ai completat chestionarul, poţi să îţi compari răspunsurile cu rezultatele altor studenţi din Europa. Mai mult decât atât, ai şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul din următoarele premii:
* 2 x € 1000
* 5 x € 500
Poţi desigur transmite acest link colegilor sau prietenilor, care sunt studenţi şi ar putea fi interesaţi de participare. Acest sondaj este realizat de institutul trendence GmbH din Berlin, Germania, institutul de cercetare lider în Europa specializat în branding-ul angajatorului, marketing şi recrutare de personal – www.trendence.com.
Te asigurăm de faptul că răspunsurile tale vor fi anonimizate şi datele tale vor fi protejate conform legislaţiei. Chestionarul poate fi completat online până la data de 28 februarie 2012.

Cu cele mai bune urări dinspre Berlin,
Al dumneavoastră,
Institutul trendence

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont