Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava, ce are în componenţă nouă facultăţi şi un Departament de sănătate şi dezvoltare umană, organizează o nouă sesiunea de admitere în luna septembrie, iar potrivit calendarului de admitere înscrierile se fac în perioada 6 – 13 septembrie, probele de concurs şi afişarea rezultatelor sunt prevăzute pentru 14 – 15 septembrie.

Astfel, la studii de licenţă la zi sunt disponibile 202 locuri bugetate din care şase locuri sunt pentru candidaţii de etnie rromă şi 21 de locuri pentru candidaţii din Republica Moldova care au susţinut examenul de Bacalaureat în România, precum şi 1.187 de locuri în regim cu taxă.

ADMITERE FACULTATE SEPTEMBRIE Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava. La studiile de licenţă pentru învăţământul la distanţă sunt 238 de locuri rămase cu taxă pentru şase domenii şi nouă specializări. La studiile masterale sunt 202 locuri bugetate şi 949 de locuri cu taxă. Totodată, pentru candidaţii din Albania, Republica Bulgaria, Republica Macedonia, Republica Serbia, Ungaria şi Diaspora, absolvenţi ai universităţilor din România sau alt stat membru al Uniunii Europene sunt disponibile 18 locuri, pentru candidaţii din Ucraina, absolvenţi ai universităţilor din România sau alt stat membru al UE au rămas disponibile patru locuri, iar pentru candidaţii din Republica Moldova, absolvenţi ai universităţilor din România sau alt stat membru al UE sunt 11 locuri disponibile.

Rectorul Universităţii sucevene, prof.univ.dr.ing Valentin Popa a declarat că speră ca locurile rămase disponibile să se ocupe în cea de a doua sesiune de admitere ce se organizează în această perioadă. În sesiunea de admitere din luna iulie, la Universitatea suceveană au fost 3.356 de locuri pentru programele de studii de licenţă, din care 990 de locuri bugetate pentru studii de licenţă la zi, 10 locuri pentru candidaţii de etnie rromă, 30 pentru candidaţii din Republica Moldova care au susţinut Bacalaureatul în România, 106 locuri pentru candidaţii din Republica Moldova care au susţinut Bacalaureatul în Republica Moldova, alte 1.655 de locuri cu taxă pentru studii de licenţă la zi şi 565 de locuri cu taxă pentru învăţământ la distanţă.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont