Topul celor mai asteptate jocuri din 2012

Care sunt cele mai asteptate jocuri?

The Last of Us, Halo 4 şi Diablo III ocupă primele locuri într-un top al celor mai aşteptate jocuri video ale anului.

Următoarele locuri sunt ocupate de Grand Theft Auto V, Transformers: Fall of Cybertron, Metal Gear Rising: Revengeance şi Mass Effect 3.

The Last of Us a ajuns pe locul întâi în topul celor mai aşteptate jocuri din 2012. Studioul Naughty Dog, responsabil pentru Uncharted 3 a dezvăluit la Spike Video Game Awards un nou titlu, în care vom face cunoştinţă cu doi supravieţuitori ai unei epidemii letale.

Aceasta este cauzată de o ciupercă periculoasă, iar cei infectaţi se transformă în creaturi foarte violente.

Diablo III vine cu o componentă online îmbunătăţită, o poveste intrigantă şi mecanici complet noi de joc.

Grand Theft Auto V seria care a creat practic jocurile open world se va întoarce (probabil?) în 2012 cu un nou joc. Grand Theft Auto V va fi plasat în Los Santos, o replică virtuală a oraşului Los Angeles, şi promite să fie cel mai mare şi mai complex joc bazat pe această licenţă.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont