Care sunt cele mai populare jocuri pe Facebook? Vezi o lista cu toate jocurile pe care le poti juca cu prietenii

Mini-jocurile din Facebook sunt desigur foarte distractiv de jucat, dar motivul numarul 1 pentru care le face atât de dependenta este pentru ca utilizatorii sunt conectati la zeci de mii de alti prieteni pe Facebook care se joaca, de asemenea, in aceleasi jocuri. Altfel spus, jocuri multi-player care te conecteaza cu prietenii la distractie. Ce poate fi mai tare decât sa joci jocuri gratuite si in acelasi timp sa extinzi lista ta de prieteni pe Facebook!?

Dintre jocurile deja existente pe Facebook, Farmville este cel mai popular, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor. Femeile sunt fanele celor de tipul Farmville/Cityville, precum si a celor simple, de genul bubble/cubes. De cealalta parte, barbatii prefera jocurile sportive si pokerul.

De asemenea jocul dezvoltatorului Playdom, Gardens of Time, a primit titlul de cel mai popular joc de pe Facebook in 2011, in timp ce celebrul joc CityVille al dezvoltatorului Zynga a fost clasat pe locul 3 in top.

Cele mai populare jocuri, atat pentru barbati, cat si pentru femei, sunt cele de tip Farmville (91,2%), urmate de poker(36,9%) si jocuri sportive (37,9%).

Timpul dedicat sesiunilor de joc pe Facebook ofera noi elemente de diferentiere intre cele doua sexe. Astfel, majoritatea femeilor (45,6%) dedica 15-30 minute unei sesiuni de joc pe Facebook, in timp ce 31,5% dintre barbati petrec 5-15 minute pe sesiune. Totodata, cei intre 18-30 ani petrec mult mai mult timp jucandu-se pe Facebook decat cei de 31-35 de ani.

Momentul accesarii acestor jocuri a fost un alt indicator al studiului. Astfel, femeile se joaca atat in timpul saptamanii, cat si in week-end. Barbatii prefera sa se joace mai degraba in timpul saptamanii, dupa serviciu (27,6%) sau in week-end (30,5%).

Lista cu jocuri pe Facebook

1. FarmVille

Farmville este un joc pe Facebook realizat in flash cu peisaje şi caractere nastrusnice.  Este destul de inovator şi vine cu o interfaţă atractivă şi fascinant.

3 CityVille

CityVille se bucura de 100 de milioane de utilizatori activi pe luna, mult mai mult decat Gardens of Time, care inregistreaza pe luna 17 milioane de utilizatori activ.

2. Texas Holdem Poker

Acesta este un alt joc de la Zynga şi, de asemenea, este un joculet deosebit de popular pe Facebook.

3. Mafia Wars

Mafia Wars este un joc Facebook care te invata totul despre Mafia.

4. Word Challenge

Creat de Playfish, acest joc este aici pentru a va testa vocabular şi viteza de gândire. Se dau 6 caractere aleatoare, şi va trebui să faceti un cuvânt de 3-6 litere în timp limitat.

5. Cafe World

Cafe World este un joc clasic Facebook dezvoltat de Zynga cu tema restaurantului în care jucătorul trebuie să dezvolte un restaurant cu prietenii săi apropiaţi.

6. Treasure Isle

Dacă vă place aventura, Treasure Isle este jocul ideal pentru voi! Acest joc este o vânătoare de comori, iar tu poti deveni cel mai cunoscut vanator prin alegerea personaj din joc.

7. Pet Ville

In acest joc pe Facebook Pet Ville fiecare jucător poate crea propriul său caracter poate sa alegea un nume pentru animalele sale de companie si sa le construiasca o casa. Jocul este, de asemenea, proiectat de Zynga.

8. Happy Aquarium

Happy Aquarium este cel mai mare joc cu peşti din Facebook. In acest joc sunt peste 28 milioane de jucători care au făcut acest joc atat de popular.

9. Fish Ville

FishVille este un foarte interesant joc cu acvariu dezvoltat  Zynga pentru Facebook. Aici diversele tipuri de pesti pot fi pusi impreuna într-un acvariu virtual.

10. Pet Society

Este un joc foarte interesant în care poti crea si creste animalul tau virtual. Aceste animale de companie virtuale sunt foarte asemanatoare cu oamenii şi pot merge la pescuit sau la cumpărături.

11. Zoo World
12. Restaurant City
13. MindJolt Games
14. Hotel City
15. Social City
16. YoVille
17. Happy Island
18. Bejeweled Blitz
19. Island Paradise
20. Country Life
21. Farm Town
21. Happy pets
23. Tiki Resort
24. Bubble Island
25. Bumper Sticker

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont