Grand Theft Auto V (de obicei redus la GTA V) este un joc video de tipul acţiune-aventură video dezvoltat de Rockstar Games North în Marea Britanie şi publicat de Rockstar Games.

Jocul va fi primul titlu major în seria Grand Theft Auto dupa Grand Theft Auto IV ( lansat in 2008). Al 5-lea joc din seria de ansamblu, GTA V va fi stabilit în fictivul Los Santos, în statul San Andreas şi in zonele înconjurătoare, inspirat din modernul Los Angeles si California de Sud.

Un joc extrem de anticipat, Grand Theft Auto V, a fost anunţat oficial pe 25 octombrie 2011!

Dacă asteptati cu disperare următoarea ofertă de la franciza Grand Theft Auto (GTA), atunci va oferim un motiv pentru a ridica moralul.
Tranşă următoare se va baza pe un oras fictiv numit Los Santos (LS), şi este probabil să vină cu hărţi mai mari şi facilitatea de multiplayer. Noi nu ştim sigur încă dacă partea a cincea a seriei GTA extrem de populare de jocuri il va avea Carl Johnson (CJ), sau dacă va lasa jucători din diferite ţări să se joace împreună. Deşi un site susţine că protagonistul principal este, de fapt, Albert De Silva, care va fi, probabil, jumătate hispanic.

De asemenea, se pare că unele zvonuri au aparut cum ca în Grand Theft Auto V nu vom mai avea parte de un singur personaj principal, povestea urmând a fi abordată din perspectivele mai multor eroi jucabili. Nu se ştie încă dacă alegerea personajului va avea loc la începutul jocului sau dacă jucătorii vor fi nevoiţi să treacă prin pielea mai multor protagonişti pe măsură ce povestea va evolua.

Nu în ultimul rând, se pare că cifra romană cinci din logo-ul GTA5 a fost preluată direct de pe o versiunea mai veche a bancnotei americane de 5 dolar..

Autovehiculele, ca de obicei, vor ocupa centrul scenei în joc şi vă puteţi aştepta sa vedeti unele modele destul de cool, cu diverse opţiuni pentru personalizare. Rockstar North, dezvoltatorul de joc GTA 5, a declarat că jocul va fi modern, va fi foarte bine detaliat si vor exista chiar locatii noi, oferind posibilitatea jucătorului de a descoperi noi teritorii neexplorate.

Stilul de joc va fi mult mai interactiv, inclusiv secvenţe cu schimb de focuri mai realiste. Politistii vor urmari acum un suspect pe baza stelelor, un jucător cu doar o stea va fi urmarit pe jos şi goana va deveni mult mai aprinsa pe masura ce suspectul câştigă mai multe stele.

„Chiar acum, muncim din greu la joc si suntem incantati pentru ca jocul o să arate foarte bine şi iar dezvoltarea jocului progresează exelent,” a declarat un reprezentant anonim in numele companiei Rockstar Games. „Asteptati-va ca vom vorbi mai mult despre GTAV peste o perioada de câteva luni.

De asemenea Alex O’Dwyer, un veteran de la Rockstar North a listat GTA V cu o data de lansare prevazuta pentru octobmrie 2012. Cu toate acestea cred ca sunt putine sanse ca GTA 5 sa apara in 2012, date fiind informatiile sarace aparute despre joc pana acum. Ba mai mult, Take Two, casa-mama a Rockstar va publica pe 19 octombrie Bioshock Infinite, deci, este putin probabil sa lanseze doua asemenea titluri in aceeasi luna..

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont