plaja mare bronz vara

Începând cu data de 16 iulie 2015, Uniunea Studenților din România (USR) dă startul distracției pe plaja de lângă Obelisc, din Costinești, prin demararea proiectului USR Summer Camp.

Astfel, cei aproximativ 5000 de studenți beneficiari ai taberelor studențești din Costintinești se pot bucura de distracție și activități marca USR. Ca în fiecare an, proiectul USR Summer Camp, realizat de Uniunea Studenților din Romînia, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, Primaria București și Centrul de Proiecte al Primăriei București ”PROEDUS”, oferă tinerilor din stațiunea Costinești numeroase mijloace prin care își pot petrece vacanța la mare.

Competițiile sportive de pe plajă, numeroasele jocuri și concursuri tematice, sesiunile de educație non-formală, campaniile de informare și conștientizare cu privire la problemele cotidiene de la nivel național și internațional, activitățile de team-building, serile de socializare de natură culturală la focul de tabără cât și petrecerile tematice organizate de Uniunea Studenților din România în cadrul ” USR Summer Camp”, sunt doar câteva din mijloacele prin care studenții se pot distra în tabără la Costinești în această vară.

Pentru mai multe detalii despre ”USR Summer Camp” ne găsiți zilnic până pe 27 august la cortul USR amplasat pe plaja de lângă Obelisc din Costinești sau aceesând www.summer.uniunea.ro sau www.facebook.com/summerusr. Noi iți garantăm că o adevărata vacanța la Costinești înseamnă USR Summer Camp! Te așteptăm!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont