Diana are o inițiativă faină. Dacă tot e plină Constanța de zăpadă, hai să o folosim și să construim o armată de omuleți de zăpadă.

Invitația e valabilă pentru fiecare zi dupa orele 17, 18, până duminică. Ca și locație este propusa zona cazinoului, de la Vraja Marii până în dreptul Farului Genovez.
Nu e ceva bătut în cuie, așa că unde găsiți zăpadă, transformați-o într-o operă de artă.

Bineînțeles, nu uitați morcovii, niște măsline și poate ceva de pus în cap?

Ca să vadă toată lumea ce se întâmplă, puteți folosi hashtag-ul #ConstantaSnowMen atunci când postați pe facebook/instagram. 🙂

Dacă vreți să strângem o gașcă mai mare, lasați-mi un mesaj pe facebook și vedem cum ne organizăm. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont