Vara, pericolul pişcăturilor de insecte este mai mare. Daca si tu ai astfel de probleme iti propunem cateva metode naturiste care iti pot fi de folos:

Tratament naturist in cazul piscaturilor de insecte

În înţepăturile de insecte, înainte de administrarea remediilor naturiste se scoate acul

– In cazul înţepăturii de albine sau viespe- se dezinfectează locul şi se extrage acul folosind o pensetă fină, de asemenea dezinfectată; la final, se aplică din nou dezinfectant pe zona afectată, se freacă locul cu suc de usturoi.

– In înţepătura de viespe sau de albine, se masează zona cu suc de usturoi sau ceapă, după care se aplică frunze de pătlagină zdrobită;

– In înţepătura de ţânţar, se aplică ulei de melisă. Dacă se produc alergii, se fac spălături cu apă cu sare şi se pun comprese cu suc de varză, cu frunze de varză zdrobite sau cu gheaţa.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont