Centrul de cercetare si dezvoltare software din Romania al Intel, cel mai mare producator global de microprocesoare, cauta noua studenti stagiari pentru perioada verii. Stagiile se adreseaza studentilor din anii 1, 2 si 3.

“Stagiile pe care le organizam pentru studenti sunt pe domenii precum dezvoltarea de software pe platforma Android, pe Yocto si pe Tizen, dar si stagii pe zona de high performance computing, perceptual computing sau cloud computing”, a declarat Monica Ene-Pietrosanu (foto), country manager al Intel Romania Software Development Center (IRDSC).

Studentii care doresc sa aplice pentru unul din cele noua stagii isi pot trimite CV-ul accesand http://intel.stagiipebune.ro pana pe data de 13 mai. Stagiul de practica se va derula in perioada 10 iunie – 10 septembrie.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont