Centrul de cercetare si dezvoltare software din Romania al Intel, cel mai mare producator global de microprocesoare, cauta noua studenti stagiari pentru perioada verii. Stagiile se adreseaza studentilor din anii 1, 2 si 3.

“Stagiile pe care le organizam pentru studenti sunt pe domenii precum dezvoltarea de software pe platforma Android, pe Yocto si pe Tizen, dar si stagii pe zona de high performance computing, perceptual computing sau cloud computing”, a declarat Monica Ene-Pietrosanu (foto), country manager al Intel Romania Software Development Center (IRDSC).

Studentii care doresc sa aplice pentru unul din cele noua stagii isi pot trimite CV-ul accesand http://intel.stagiipebune.ro pana pe data de 13 mai. Stagiul de practica se va derula in perioada 10 iunie – 10 septembrie.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Student pe net © 2018 - Toate drepturile rezervate.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account