Asociaţia studenţească PRIME organizează cea de-a zecea ediţie a Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare, ce va avea loc între 18 şi 20 aprilie, la Biblioteca Naţională a României. Înscrierile se fac pe adresa cnsc.primeromania.ro, până pe 15 aprilie.

Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare este un eveniment marca PRIME România ce a devenit unul dintre cele mai importante şi cunoscute evenimente ale asociaţiei. CNSC oferă studenţilor oportunitatea de a interacţiona cu cei mai buni specialişti, de a întreba, de a discuta şi de a primi răspunsuri cu privire la cele mai interesante subiecte din domeniul comunicării.

“Este o ediţie specială pentru noi, în care dorim să celebrăm toate rezultatele frumoase din ultimii nouă ani. De-a lungul timpului, la CNSC, studenţii pasionaţi de comunicare au avut ocazia să intre în contact cu profesioniştii din industrie . I-am avut alături pe Bogdan Naumovici, Adriana Săftoiu, Marin Preda, Alexandru Israil, Andi Moisescu, Mona Segal, Bogdan Theodor Olteanu, Diana Zamfirescu şi mulţi alţi oameni de la care am avut de învăţat”, explică Diana Mălăiaru, organizator CNCS. PRIME România este singura asociaţie de relaţii publice şi comunicare din ţară, care-şi desfăşoară activitatea de 16 ani, prin evenimente pentru studenţii pasionaţi de acest domeniu de activitate. PRIME este o organizaţie prezentă în mai multe ţări europene printre care România, Slovenia, Italia şi Spania.

Tema aleasă pentru ediţia specială de anul acesta este “Brand Experience”, procesul de creare a unei poveşti în jurul unui brand. Prima conferinţă va avea loc pe 18 aprilie, la ora 10:00, şi le va oferi celor prezenţi o experienţă menită să îi introducă în atmosfera evenimentului. Participanţii vor afla de la specialiştii din domeniu cum poate fi definit conceptul de brand experience, care sunt originile acestuia, cum a apărut în străinătate, dar şi în România şi ce rol are el în crearea unei relaţii între brand şi consumatori”, anunţă organizatorii.

Taxa de participare este de 35 de lei pentru conferinţe şi studii de caz, iar pachetul complet, care include şi accesul la workshop-uri, este de 45 de lei. Indiferent de pachetul ales, taxa include şi accesul la petrecerea din cea de-a doua zi şi gustarea din pauze.

PRIME Romania este povestea studentilor pasionati de comunicare si relatii publice.

De 16 ani am crescut cu organizarea de evenimente in domeniu: Congresul National al Studentilor la Comunicare, PR&Ad Fair, PR Tea & AD Cookies, PRint, PRIME Maraton, Boutique Cliche, PRIME Quest plus zeci de alte conferinte pe diverse teme.

Ne mandrim cu partenerii nostri media si din zona corporate, alaturi de care colaboram profesionist pentru fiecare proiect. PRIME Romania reuseste cu succes sa echilibreze balanta cunostinte teoretice despre comunicare – aplicare prin toate activitatile in care sunt implicati membrii.

In PRIME cresc comunicatori profesionisti si dedicati domeniului. Povestea continua in fiecare an, cu studenti activi si cu evenimente noi.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont