ABSOLVENTII INSTITUTIILOR DE INVATAMANT SUNT ASTEPTATI LA AJOFM PENTRU A SE INREGISTRA CA PERSOANE IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA.

Caracteristc perioadei de vara , pentru activitatea AJOFM Bistrita-Nasaud este reprezentata de inregistrarea absolventilor diferitelor forme de invatamant , ca persoane in cautarea unui loc de munca .

In acest moment activitatea este la inceput si datorita faptului ca unitatile de invatamant au inceput procesul de eliberare al diplomelor dupa data de 9 Iulie , asfel ca in prezent avem inregistrati un numar de 43 absolventi . In perioada care urmeaza presupunem ca v-a fi un aflux mai mare , avand in vedere si faptul ca anul trecut din totalul de 1496 absolventi inregistrati , 932 au fost inregistrati in lunile Iulie si August .

Dorim sa reamintim , pe aceasta cale , faptul ca , pentru a beneficia de indemnizatie de somaj , absolvetii trebuie sa se inregistreze in termen de 60 zile de la absolvire la AJOFM sau la alti furnizori de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca , acreditati conform legislatiei in vigoare .


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont