Compania Endava România, parte a grupului britanic Endava, specializată în furnizarea de servicii IT de business pentru aplicaţii financiare, telecomunicaţii, media şi tehnologia IT va organiza marţi, 5 februarie, evenimentul Open Day for Students, dedicat studenţilor şi absolvenţilor specializărilor IT, care sunt interesaţi să facă practică sau să găsească un loc de munca în domeniul dezvoltării sau testarii software.

Evenimentul va avea loc la sediul companiei Endava din Cluj-Napoca, iar organizatorii estimează că vor participa circa 150 de studenţi. Totodată, cu ocazia acestui eveniment, studenţii se pot familiariza cu mediul de lucru din companie şi pot afla despre programele de internship şi cele de graduates derulate de Endava pe plan local.

‘’Studenţii din ultimii ani de facultate caută să se informeze cu privire la tehnologia pe care urmează să se specializeze şi care le va influenţa cariera, astfel că evenimentele de tip Open Day împreună cu programele de intership şi cele de graduate organizate de Endava le oferă posibilitatea să identifice tehnologia şi mediul de lucru care li se potriveşte cel mai bine”, a declarat Diana Bocăneală, group training manager Endava şi coordonatoarea echipei de talent management din Cluj-Napoca.

În acest an, Endava desfăşoară la Cluj-Napoca un program de internship şi unul de graduates, în total fiind disponibile 35 de locuri de muncă pentru studenţi şi absolvenţi. Participanţii la evenimentul Open Day for Students vor putea depune CV-uri pentru înscrierea în cadrul celor două programe.

Potrivit reprezentanţilor Endava, în data de 4 martie va începe programul de graduates, destinat absolvenţilor, unde sunt disponibile 15 locuri. Programul se derulează pe o perioadă de 18 luni, iar în primele două luni, absolvenţii beneficiază de training-uri: sesiuni pentru familiarizarea cu procesele interne şi cultura companiei, training tehnic specializat (.NET, Java şi testing), respectiv training pe soft skills (comunicare, customer care, etc). De la începutul programului, absolvenţii au contracte de muncă pe perioadă nedeterminată.

Programul de internship este destinat studenţilor şi va începe pe 1 iulie, având disponibile 20 de locuri de muncă. În cadrul acestui program, studenţii au ocazia să se familiarizeze cu mediul de lucru dintr-o companie IT şi pot participa la diferite training-uri. În timpul programului, studenţii au contracte de muncă pe perioadă determinată de două luni.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont