Universitatea din Bucureşti a demarat în urmă cu trei săptămâni campania umanitară de strângere de fonduri pentru micuţul Gabriel-Ioan, fiul criticului şi istoricului literar Iulian Costache, lector doctor în cadrul Facultăţii de Litere.

Datorită solidarităţii manifestate de cadrele didactice, de studenţi, de colegii şi prietenii părinţilor, precum şi de presa care a preluat mesajul campaniei noastre şi l-a transmis pe diferite căi firmelor, companiilor şi persoanelor fizice care au decis să ni se alăture cu donaţii, suma strânsă în campanie până la data de 21 ianuarie 2013 este de 78.000 euro. Acest lucru a făcut posibilă internarea lui Gabriel în clinica germană exact la termenul recomandat de medici.

Gabriel, în vârstă de aproape patru ani, a fost diagnosticat în decembrie 2012 cu leucemie acută limfoblastică. Pentru prima etapă a tratamentului cu citostatice, Gabriel a fost internat în secţia Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni. Dată fiind stringenţa începerii celei de a doua etape a tratamentului, Gabriel a fost transportat de urgenţă la reputata clinică Charité din Berlin, unde mai întâi a suportat o puncţie medulară. Tratamentul durează între 6 şi 9 luni, depinzând de reacţia organismului, şi costă 120.000 de euro. În funcţie de rezultatele acestuia, Gabriel poate fi supus ulterior unui (auto) transfer de măduvă osoasă.

Campania umanitară ‘Viaţă pentru Gabriel !’, iniţiată de Universitatea din Bucureşti, continuă printr-un apel adresat publicului larg, mediului academic, mediului de afaceri, către toţi cei care pot susţine, cu orice contribuţie financiară, şansa reală la vindecare a micuţului.

Mulţumim sincer pentru sprijin şi generozitate tuturor celor care sunt alături de Gabriel!

Mulţumim Fundaţiei ‘Mereu Aproape’, partener al campaniei umanitare ‘Viaţă pentru Gabriel !’ susţinută de Universitatea din Bucureşti.

Mulţumim domnului Dragoş Pătraru & Prahova TV pentru realizarea spotului campaniei umanitare ‘Viaţă pentru Gabriel !’

Mulţumim celor de la Exces Music, domnului Sebastian Gheorghiu şi interpreţilor Ana Maria Galea şi Daniel Csikos care au acceptat să susţină un concert caritabil pentru Gabriel.

Mulţumim companiilor şi firmelor care au sponsorizat campania până în acest moment: A&D Pharma, Media Link Communication S.R.L., S.C. Walmark Romania S.R.L., S.C. MEDIA OUTPOST S.R.L, IVONAZS GRUP CONSTRUCTII S.R.L.

Mulţumim facultăţilor şi personalului administrativ din cadrul Universităţii din Bucureşti pentru donaţii şi tuturor facultăţilor de filologie din ţară care ne-au sprijinit, tuturor celor care au preluat anunţul pe blogurile şi site-urile lor şi celor care ne-au sprijinit prin intermediul reţelelor de socializare.

Mulţumim partenerilor media: Antena 3, Digi Tv, Dragoş Pătraru & Prahova TV, ProTv, TV City, ProFM, Radio România Cultural, Evenimentul Zilei, Jurnalul Naţional, Hotnews, Observator Cultural, Reporterii Realităţii, SuntSanatos.ro, Romanian Global News, DC News, Brend de Iaşi, Eva.ro, presaonline.com, ziarelive.ro, mytex.ro.

Mulţumim Editurilor Art, Litera, Humanitas, Polirom pentru cărţile donate.

Mulţumim tuturor instituţiilor care au susţinut campania:

Teatre: Arcub, La Scena, Act, Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Odeon, Teatrul 7, Teatrul Apropo, Teatrul de Artă Bucureşti, Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul În Culise, Teatrul Metropolis, Teatrul Montage, Teatrul Nottara, Unteatru, Teatrul Naţional de Operetă, Opera comică pentru copii, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Excelsior, Ţăndărică, Teatrul Masca.

Librării: Humanitas, Cărtureşti, Bastilia, Mihai Eminescu.

Solidari, putem salva acest copil!

Are patru ani şi are leucemie. Restul vieţii lui e acum la noi.

Donează pentru Gabriel!

https://www.facebook.com/GabrielIoanCostache

http://gabrielioancostache.wordpress.com/

Contul umanitar este deschis la Banca Comercială Română (BCR), sucursala World Trade Center, Bucureşti:

IBAN RO69RNCB0085081826160001 – LEI

IBAN RO42RNCB0085081826160002 – EURO

IBAN RO85RNCB0085081826160004 – USD

La depunerea donaţiei, este necesar să se completeze:

Codul SWIFT al Băncii: RNCB RO BU

Adresa Băncii: Bd. Regina Elisabeta nr. 5, sector 3, Bucureşti

Titular cont: Iulian Costache

Explicaţie: tratament Gabriel Costache

Cu recunoştinţă,

Grupul de iniţiativă pentru Campania umanitară ‘Viaţă pentru Gabriel !’

Persoană de contact:

Andreea Drăghicescu

Tel: 0723 154 052

Email: draghicescu_andreea@yahoo.co.uk

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont