Poliţiştii bucureşteni au identificat la finalul acestei săptămâni o femeie de 37 de ani, suspectată de comiterea mai multor furturi din genţile unor studenţi prezenţi la cursurile unei universităţi.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, în timpul cursurilor desfăşurate la sfârşitul anului trecut, suspecta, profitând de calitatea de profesor, îşi ruga studenţii să iasă din amfiteatru, sub pretextul că dorea să vorbească la telefon, în particular.

Odată rămasă singură în încăpere, aceasta ar fi procedat la verificarea genţilor cursanţilor, de unde ar fi sustras apoi sume de bani ce au variat între 200 şi 3.000 de lei.

Prin acest mod, cea în cauză ar fi sustras în mai multe rânduri diferite sume de bani în lei şi în valută, valoarea totală a prejudiciului depăşind suma de 5.100 lei.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cea în cauză în stare de libertate.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont