Fundația Părinți din România, filiala Părinți Clujeni www.parinticlujeni.ro participa la Maratonul International Bucuresti 4-5 octombrie cu Echipa Peditel 1791- National 2015.
Incepand cu anul 2015, Fundatia Parinti din Romania si-a propus multiplicarea la nivel national a proiectului pilot PEDITEL 1791- Urgente si sfat medical prin telefon pentru copii, non stop.
Ne-am propus multiplicarea PEDITEL 1791 la : Bucuresti, Iasi, Timisoara si Brasov/Constanta si continuarea proiectului la Cluj.

Valoarea proiectului PEDITEL 1791- 2015 NATIONAL :400.000 euro
Cazuri rezolvate anual: 50.000 (estimativ)

Participarea la Maratonul International Bucuresti (4-5 octombrie 2014) este o oportunitate de a sustine PEDITEL 1791- Urgente si sfat medical copii, prin telefon, non stop, atat ca alergatori, cat si ca donatori.
Acum aproximativ o luna, am lansat invitatia catre membrii comunitatii, de a sprijini si a deveni, AMBASADORI PEDITEL 1791 – URGENTE SI SFAT MEDICAL COPII, PRIN TELEFON, NON STOP, ca alergatori la Maratonul International Bucuresti.

Cei 6 EROI din POVESTEA BINELUI CONTAGIOS sunt din Irlanda, Bucuresti, Ramnicu Valcea si Galati, astfel ca, PEDITEL 1791 a devenit reprezentativ national.
Motivatia celor 6 EROI pentru a facele BINELE bine, sa se auda, sa se vada si sa devina contagios, prin multplicarea PEDITEL 1791- URGENTE SI SFAT MEDICAL PRIN TELEFON PENTRU COPII-NON STOP, NATIONAL 2015 a fost:

”Ca părinte al unui copil grav bolnav, când am auzit ce servicii fantastice oferă Call Centerul Pediatric Peditel, nu am avut nicio ezitare în a alege să fac parte din echipa lor la Maratonul Internațional București.” (Tom Enright, Killkenny, Irlanda – a fost primul susținător de anul acesta, alergător la Maratonul Internațional București)

” Ca părinte m-am lovit de multe ori de boli noi și întrebări la care doar un medic pediatru ar fi putut să-mi răspundă, iar drumul până la medic cu un copil bolnav nu este întotdeauna necesar. De aceea, cred că Peditel face un lucru extraordinar și sunt mândru că voi alerga la Maratonul Internațional București pentru menținerea și extinderea lui.” (Marius Ionescu, București, România)

”Întotdeauna am considerat că serviciile medicale din România ar trebui să fie mai accesibile, de o mai bună calitate și mai rapide. Peditel e una din puținele inițiative care rezolvă problema asta într-un mod simplu. Voi alerga la Maratonul Internațional București pentru ca Peditel să continue și să se extindă la nivel național.” (Dan Tuhoarcă, București, România)

„Cei mici mereu vor avea nevoie de sprijin, iar Peditel reprezintă un mare pas înainte, oferind sfaturi medicale pediatrice nonstop. Susțin această idee, și voi alerga la Maratonul Internațional București pentru ca Peditel să-și poată extinde ajutorul la nivel național.” (Alex Ersen, București, România)
„Copilul reprezintă un pas important în cadrul unei familii și acest call center în sistem de urgență asigură soluții în situații în care părinții nu știu cum să acționeze. Astfel, este necesar ca acest proiect să ajungă la nivel național. Susțin Peditel în totalitate.” (Iulian Ioniță, București, România)

”Peditel nu este doar un serviciu medical sau un proiect caritabil. Peditel inseamna inchegarea comunitatii, inseamna emotie, incredere, munca, entuziasm, crestere, zambet, dedicare. Sistemul medical va avea la nivel national un serviciu care apartine comunitatii 100% si care se va dedica inapoi comunitatii din Romania. Prin Peditel am invatat doua lucruri: ca visele se implinesc si ca imposibilul nu exista.” (Catalina Poiana, Coordonator proiecte, Fundatia Parinti din Romania, initiator Peditel 1791)

”Avem nevoie de eroi, de implicare, de oameni de BINE care schimba Romania. Avem nevoie de modele pe care copiii nostri sa le urmeze, avem nevoie ca BINELE sa devina contagios. Avem nevoie de fapte bune, de proiecte pozitive si de povesti cu final fericit. Iar Peditel 1791 este o poveste devenita realitate. Prin oamenii de BINE care fac BINE, PEDITEL 1791 in 2015 va fi national. Cred ca generozitatea este o caracteristica a oamenilor de BINE. Si va multumesc!” (Cristina Grigore, Director Executiv Fundatia Parinti din Romania, initiator Peditel 1791)

Implica-te, promoveaza, doneaza si fii AMBASADOR PEDITEL 1791- URGENTE SI SFAT MEDICAL PRIN TELEFON, PENTRU COPII, NON STOP.

Doneza si tu:

FUNDATIA PARINTI DIN ROMANIA,
str.Franz Liszt nr 30, etaj 3-4, judetul Cluj
Cod Fiscal: RO26227075
CONT IBAN: RO07INGB 0000999902391059 deschis la ING Bank
http://www.gofundme.com/peditel1791
PAY PAL: cristina.grigore@parinticlujeni.ro

Suma stransa pana in prezent de alergatorii ”Echipei Peditel 1791”, la Maratonul International Bucuresti este de 188 euro!

Fundația Părinți din România, filiala Părinți Clujeni din România, interese legate de o viață mai bună pentru copiii și familiile lor. Astfel, fundația va funcționa ca suport pentru reprezentarea acestor interese și va ține cont de specificul zonal al manifestării lor și al soluțiilor propuse.
De asemenea, Părinți din România, filiala Părinți Clujeni va promova valorile care duc la o viață mai bună pentru familiile și copiii din România cum ar fi: responsabilitate, comunicare, implicare personală, muncă, bucuria de a trăi și respect față de oamenii de lângă noi.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont